Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

Gabriele Mini blijft bij ART Grand Prix in Formula Regional by Alpine

Uitgegeven door Bart • 15 december 2021 09:01

Gabriele Mini rijdt ook komend seizoen voor het team van ART Grand Prix in de Formula Regional European Championship by Alpine. De pas 16-jarige Italiaan kende een sterk debuutseizoen in de nieuwe klasse. Hij eindigde op de zevende plaats in het eindklassement en zag teamgenoot Grégoire Saucy kampioen worden.

Gabriele Mini


Mini reed in 13 van de 20 races in de top 10 en mocht vier keer de gang naar het podium maken. Voor zijn verblijf in de Formula Regional by Alpine werd de jonge Italiaan kampioen in de Italiaanse Formule 4 en had hij al meerdere overwinningen in de karting op zijn naam gezet.

In een reactie zegt Mini dat hij heel blij is met een tweede seizoen bij ART Grand Prix. "Ik zie het als een tweede familie en het is een fantastisch team. Ze hebben me dit jaar met open armen ontvangen en ik denk dat we kunnen terugkijken op een goed eerste seizoen. Ik heb veel geleerd en de volgende stap is vechten voor de titel. Ik weet dat ik alle ingrediënten in huis heb om daar volgend jaar voor te gaan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS