Formule 1

Felipe Drugovich reageert op geruchten over Williams of Aston Martin: "Niets is nog zeker"

Uitgegeven door Bart • 8 augustus 2022 19:08

MP Motorsport-coureur Felipe Drugovich wordt de laatste weken in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Formule 1. De Braziliaanse leider in de Formule 2 zou één van de kanshebbers bij Williams zijn en ook in aanmerking komen als reservecoureur bij Aston Martin. Momenteel richt Drugovich zich op de strijd in de Formule 2. Zijn voorsprong op Theo Pourchaire bedraagt nu 21 punten.

Felipe Drugovich


Bij Motorsport.com reageert Drugovich op de geruchten. "Zolang niets mij wordt voorgelegd, is niets zeker. Mijn focus ligt voor de volledige honderd procent op mijn werk dit seizoen. Ik kan niet zeggen of de geruchten waar zijn, ik weet er niets van. Zelfs voor ons als coureurs is het ingewikkeld. Ik moet mijn werk zo goed mogelijk doen en dan zullen de mensen die mij helpen een beter beeld krijgen van wat mogelijk is. Zij geven dat aan mij door. Op dit moment heb ik geen nieuws." Drugovich wordt ondersteund door Amir Nasr, de neef van voormalig Formule 1-coureur Felipe Nasr. "We zitten hier sinds eind vorig jaar samen in, met als doel om de F1 te bereiken. Mijn neef en oom hebben me ook altijd geholpen."

Drugovich kan lastig inschatten hoe groot zijn kansen zijn om daadwerkelijk de Formule 1 te halen. "Om eerlijk te zijn heb ik geen idee. De markt verandert elke dag, het is lastig om te weten. Ik ga geen getal noemen, want er is geen precisie. Zelfs ik weet het niet. Maar zoals ik al zei: als ik het nu goed doe, dan is er een mogelijkheid om er te komen. Of als reservecoureur of als vaste rijder."


 

Babe-box

Xtra

COLUMNS