Autosport Internationiaal Singleseaters • FRECA

FRECA: Dino Beganovic ongenaakbaar tijdens kwalificatie, Kas Haverkort op tweede rij +UITSLAG

Uitgegeven door Frank Korsel • 27 mei 2022 12:51

Tijdens de kwalificatie voor de Formula Regional European Championship by Alpine heeft kampioenschapsleider Dino Beganovic de snelste tijd gereden, deze tijd werd gereden in groep B. In groep A reed de Fransman Hadrien David de snelste tijd.

Kas Haverkort

In de eerste race mag Beganovic vanaf P1 starten met David op P2. In de tweede race is dat precies omgekeerd. Op de tweede startrij staat Kas Haverkort. Hij mag de eerste race vanaf P3 starten en de tweede race van het weekend vanaf de vierde startpositie.

De vierde startrij in de twee races wordt ingenomen door de twee ART Grand Prix-coureurs Mari Boya en Laurens van Hoepen. De Top 10 van de startopstelling van beide races wordt gecompleteerd door twee andere rookies Leonardo Fornaroli en Noel Leůn, de echte verrassingen van deze kwalificaties met de vijfde tijd behaald in hun respectievelijke groepen.

Het Formula Regional European Championship by Alpine komt morgen weer in actie in Monaco met Race 1, die gepland staat om 11:40u Nederlandse tijd. De race wordt live uitgezonden op de officiŽle Facebook- en YouTube-kanalen van de serie.

>Formula Regional European Championship by Alpine

>Formula Regional European Championship by Alpine

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS