Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

FOTO'S: Black Style-pakket maakt de VW Golf echt af

Uitgegeven door Deni Volkers • 15 januari 2023 15:01 • Print artikel

De populaire Volkswagen Golf en Golf Variant zijn er nu ook met het stijlvolle Black Style-pakket. Met zwarte lichtmetalen velgen en andere details in zwart komt de Golf nog sportiever voor de dag. Het Black Style-pakket is er voor de Golf (Variant) R-Line (Business), GTE, GTI en R.

Golf Variant Black Style

De Golf is in Nederland nog steeds zeer populair; er rijden in ons land inmiddels 275.000 exemplaren rond en daarmee is de Golf de meest voorkomende personenauto. In Duitsland stond de Golf met ruim 84.000 exemplaren in 2022 op nummer 1 als meest verkocht model, net als in de voorgaande jaren. De Golf 8 wordt gebouwd in het Duitse Wolfsburg. Binnen het brede motorenaanbod is er een hoofdrol voor efficiënte mild hybride- en plug-in hybridetechnologie. Het topmodel binnen de plug-in hybrideserie is de Golf GTE. Die koppelt sportieve prestaties aan een lage CO2-uitstoot en de mogelijkheid om tot 60 kilometer elektrisch aangedreven te rijden. Daarnaast blijven de iconische Golf GTI en Golf R de ultieme ‘hot hatches’.

Golf Variant Black Style

Stijlvol en sportief: Black Style

Om de Golf echt af te maken is er nu het Black Style-pakket op de Golf en Golf Variant. Inbegrepen bij het pakket zijn om te beginnen zwarte lichtmetalen velgen (18 inch voor de R-Line (Business)- en GTE-modellen; 19 inch voor de GTI en R). Ook de spiegelkappen, uitlaatsierstukken en de strip tussen de koplampen zijn uitgevoerd in stijlvol zwart. De prijs van het Black Style-pakket is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Voor de populaire R-Line (Business) modellen bedraagt de meerprijs € 1.410, op de Golf GTE kost het pakket € 980.

Golf Variant Black Style

De zekerheid van Volkswagen

Elke Golf wordt geleverd inclusief tien jaar We Connect online diensten, vier jaar garantie, 12 jaar carrosseriegarantie en gratis 24-uurs mobiliteitsservice.

Golf Variant Black Style

Golf Variant Black Style

Golf Variant Black Style

Golf Variant Black Style

Golf Variant Black Style

Golf Variant Black Style

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS