Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

FOTO'S: Audi introduceert designpakket bicolor Audi exclusive voor de e-tron GT

Uitgegeven door Deni Volkers • 19 september 2022 06:01

Audi exclusive, de maatwerkafdeling van het merk met de vier ringen, heeft speciaal voor de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT het smaakvolle Designpakket bicolor Audi exclusive ontwikkeld. Daarmee krijgt het interieur van de elektrisch aangedreven gran turismo’s een exclusieve en kleurrijke touch.

Audi

Het Designpakket bicolor Audi exclusive staat voor scherpe contrasten, mede dankzij de bicolor sierstiksels voor de lederdelen en uitstroomopeningen. De basistint zwart van het interieur is daarbij te combineren met één van deze vier uitgesproken kleuren: Alaskablauw, Calendulageel, Iguanagroen of Karmesinrood.

Het uitgangspunt van het Designpakket bicolor Audi exclusive is de fijnnappa-lederen bekleding van de stoelen (middenbaan en hoofdsteunen), de middenconsole en de armleuningen in de portieren. Deze bekleding is afgewerkt met stiksels in de gekozen tint. Dé blikvanger is de kleurrijke ‘band’ die de stoelen omvat: van zitting via rugleuning tot hoofdsteun. Ook de middenconsole is in (contrast)kleur gevangen en de gekozen tint komt tevens terug in de afwerking van de ventilatieroosters, de gordels, het sportstuur (met 12-uur markering en stiksels) en de vloermatten.

Gerecyclede PET-flessen

De scherpe contrasten gaan samen met subtiele details. Zo zijn de portieren afgewerkt met Dinamica-microvezel (zwart) inclusief Audi exclusive-badge. Dinamica wordt vervaardigd uit gerecyclede materialen als PET-flessen. Dankzij Alcantara-bekleding biedt het aan de onderzijde afgeplatte sportstuur maximale grip.

Het Designpakket bicolor is leverbaar voor € 9.218. Het is uitsluitend te bestellen in combinatie met Sportstoelen pro voorin en interieurelementen boven/onder in fijnnappaleder/Dinamica microvezel. Naast dit nieuwe Design pakket bicolor biedt Audi exclusive oneindig veel andere mogelijkheden om een Audi verder op smaak te brengen met talloze exterieurkleuren en interieurpersonalisering.

Nieuwe generatie GT

De Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT zijn gran turismo’s van een nieuwe generatie. Ze hebben een elegant en gestroomlijnd design en bieden veel ruimte, gebruiksgemak en luxe. Deze traditionele GT-pluspunten gaan samen met de power, efficiency én duurzaamheid van elektrische aandrijving. De Audi e-tron GT quattro is al goed voor een systeemvermogen van 350 kW/476 pk. De RS e-tron GT gaat met 440 kW/598 pk nog een stap verder. Beide modellen hebben standaard quattro vierwielaandrijving. Dankzij de innovatieve 800V-technologie is het accupakket razendsnel te laden.

Audi Blauw

Audi Geel

Audi Groen

Audi Rood

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS