Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Beelden van de nieuwe Kia XCeed

Uitgegeven door Deni Volkers • 18 juli 2022 12:04

KIA heeft de nieuwe XCeed onthuld. Hier de eerste schetsen van de vernieuwde XCeed. De volgende versie van de gewilde crossover van Kia krijgt een vernieuwd in- en exterieur, nieuwe geŽlektrificeerde aandrijflijnen en een groot aantal extra features. Hij is binnenkort ook te bestellen als dynamische GT-Line.

Kia

In Europa is de Kia XCeed de bestverkochte variant van de Ceed-familie. De speciaal voor ons continent ontworpen auto, maakt het verschil met zijn totaalpakket dat onder meer een hogere zitpositie, een dynamische handling, geavanceerde technologie en veel ruimte omvat.

Binnen de succesvolle Ceed-familie is de vernieuwde XCeed ook nu weer verkrijgbaar als efficiŽnte Plug-in Hybrid (PHEV). Naast deze geŽlektrificeerde uitvoering helpt ook het grote aantal nieuwe veiligheids-, connectiviteits- en infotainmenttechnologieŽn om de aantrekkingskracht van de stijlvolle crossover verder te vergroten.

De nieuwe XCeed werd vanochtend 18 juli onthuld. De Nederlandse prijzen en specificaties worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Kia

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS