Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

ART Grand Prix stelt vervanger aan voor Thomas ten Brinke

Uitgegeven door Bart • 8 juli 2021 14:03 • Print artikel

Na de Formula Regional by Alpine op CM.com Circuit Zandvoort hakte Thomas ten Brinke de knoop door om te stoppen met autosport. De zoon van de rallycoureur beleefde geen plezier meer aan zijn sport. Zijn team ART Grand Prix heeft nu een vervanger gevonden voor het restant van het seizoen. De 21-jarige Patrik Pasma zal vanaf de race op Spa-Francorchamps de auto van Ten Brinke overnemen. Hij maakt de overstap van KIC Motorsport.

Patrik Pasma


Pasma begon in 2017 in de Britse Formule 4 en reed later in de MRF Challenge, de Formule Renault Eurocup en de European Formula Regional. In dat laatste kampioenschap in 2020 won de Fin vier races en eindigde hij als vierde in de eindrangschikking. Dit jaar reed Pasma al in de Aziatische Formule 3 en dus ook al in de FRECA. In de stand staat hij op de tiende plaats.

Pasma: "Ik ben heel blij met mijn overstap naar ART Grand Prix voor de rest van het seizoen. Het is een geweldig team met zeer goede resultaten. Ik ben er trots op dat ik me bij dit team mag aansluiten. Het zal echt niet makkelijk worden, zeker nu ik in het midden van het seizoen aansluit, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik kijk uit naar onze samenwerking en ben benieuwd wat we samen kunnen bereiken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS