Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

24H DUBAI - Het is een één-twee voor Audi! MS7 by WRT - W Racing Team (Nr7) wint de Hankook 24H DUBAI 2022!

Uitgegeven door Peter Vader • 15 januari 2022 12:31

Na de start van de race vanaf pole position reed het Saoedi-Arabische team (Saud Fahad Al Saud / Jefferies / Vanthoor / Mies / Neubauer) een geweldige race door met hun Audi R8 LMS GT3 op P1 te blijven! Na een lange strijd met het Haupt Racing Team wint dus de ‘MS7 by WRT’ samen met zijn zusterauto (#31) de eerste 24H SERIES-race van 2022, de 24H Hours of Dubai powered by Hankook! Ze wonnen niet alleen de GT Overall, maar ook de GT3-klasse.

24H Dubai 2022 MS7 by WRT wAudi R8 LMS GT3


De Belgische zusterauto van hetzelfde Audi Team WRT (#31) behaalde de tweede plaats in de GT Overall-divisie zowel als de GT3-klasse. De twee WRT-teams vochten een harde strijd uit met het Haupt Racing Team (#4), maar ze wisten allebei de gele en blauwe Mercedes AMG-GT3 voor te blijven. SunEnergy1 by SPS Automotive Performance (#75) werd derde in de GT Overall en GT3-klasse. Het SPS-team wist in de laatste zes minuten van de race pas de derde plaats naar zich toe te trekken. Een ronduit indrukwekkende prestatie! Meer nieuws over de verreden 24H Dubai volgt nog op de website van RaceXpress. Stay tuned!

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS