Formule 1

Nasr zegt sorry voor denigrerende tweet over Palmer: 'mijn account was gehackt'

Uitgegeven door Daan Daniels • 18 april 2017 08:29 • Print artikel

Nadat Max Verstappen zondag zijn excuses aanbood aan de Braziliaanse F1-fans, na zijn woordenwisseling met Felipe Massa, kwam Felipe Nasr in opspraak door negatieve posts via Social-media. De Braziliaanse coureur Nasr zegt echter dat zijn Twitter-account is gehackt. Nasr ontkent dan ook dat hij een denigrerende opmerking heeft gemaakt in de richting van Renault over Jolyon Palmer.

Jolyon Palmer Renault


Zondagavond plaatste Renault een tweet met de volgende tekst: "De eerste punten van 2017. Nico Hulkenberg kijkt terug op zijn GP van Bahrein, voorafgaand aan de komende tests, hij rijdt op dinsdag."
Daarop volgde een antwoord via Nasr’s account: "Kom op mensen. WTF is Palmer daar aan het doen??? Huur alstublieft Felipe Nasr meteen in." De tweet werd snel verwijderd en afgelopen nacht twitterde de Braziliaan: "Hi guys, ik had een ongeautoriseerde toegang op mijn Twitter-account. Sorry voor enig ongemak. Ik heb al mijn wachtwoorden al veranderd."

De originele post volgde op een moeilijk weekend voor Palmer, die een zwaar gevecht uitvocht met Nasr in de GP2 in 2014. Hoewel Palmer de titel won, was het Nasr die als eerste in de Formule 1 kwam. Hij verbleef er twee jaar, voordat hij zijn plek verloor aan Pascal Wehrlein.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS