Formule 1

"Ik zie een overstap van Max Verstappen naar Ferrari of Mercedes niet zo snel gebeuren"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 15 juni 2017 06:29 • Print artikel

Het Formule 1 seizoen 2017 van Max Verstappen loopt iets minder succesvol dan dat het team van Red Bull voor ogen had. De Formule 1 renstal uit Milton Keynes had met de nieuwe regels en ontwerp van de auto het gat met de rivalen Mercedes AMG Petronas en Scuderia Ferrari willen dichten om zo de strijd aan te gaan voor de wereldtitel. De meeste frustratie zit nu bij Max Verstappen, die met inmiddels al drie uitvalbeurten zijn slechtste F1- seizoen beleeft tot nu toe. Verstappen sprak zelfs dat zijn seizoen 'helemaal ruk' is.

Formule 1 2017 Max Verstappen


Formule 1-kenner en autocoureur Tom Coronel vindt dat Verstappen voorlopig gewoon bij Red Bull moet blijven en dat er niet te snel conclusies getrokken moeten worden: "Verstappen moet niet zo snel groeien, het komt vanzelf”, zei Coronel tegen Metro. "De plek waar hij nu zit, is de plek waar hij moet zitten. Ik zie een overstap naar Ferrari of Mercedes niet zo snel gebeuren. Hij moet geduldig zijn en de deal bij Red Bull afmaken. Als hij geduldig is, gaat hij dit seizoen zeker nog podiums pakken bij Red Bull.”

Dat de fans zo massaal meeleven met de jonge Nederlander, vindt Coronel heel mooi. "Heel veel mensen zijn echt emotioneel betrokken bij Max. Dat maakt het heel leuk en heel bijzonder. Dat hebben we in Nederland nog niet eerder gehad in de Formule 1.”

Top 10 Gasbarbeques. Barbequeshop heeft nu 15% korting op accessoires met deze promotiecode: ' VADERDAGBBQ17'

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS