Formule 1

Technisch Directeur van Visa Cash App RB; "Yuki zeer volwassen, Daniel minder eenvoudig"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 27 maart 2024 09:16

Jody Egginton, Technisch Directeur van Visa Cash App RB, was erg tevreden over de race op Albert Park. Yuki Tsunoda beloonde de F1-renstal met WK-punten, terwijl Daniel Ricciardo zich vanuit de achterhoede naar de twaalfde positie opwerkte. "Na wat frustraties in de eerste twee GP's, waar we een aantal positieve signalen lieten zien maar er niet in slaagden om alles samen te voegen, is het erg bevredigend om hier op Albert Park een solide evenement neer te zetten, waarbij al het harde werk langs de baan, in Bicester en Faenza werd beloond met punten", zei Egginton.

Jody Egginton

"Yuki is hier het hele weekend sterk geweest en maakte het af met een zeer volwassen en zelfverzekerde race. Dat is erg bevredigend om te zien en ik weet zeker dat hij er erg blij mee is!"

"Daniels weekend was minder eenvoudig, maar dat siert hem. Hij heeft zijn hoofd naar beneden gehouden en samen met zijn engineers hard gewerkt om de auto meer naar zijn zin te krijgen. Hoewel het resultaat het niet laat zien, zijn er een paar goede tekenen van vooruitgang, waarvan ik verwacht dat we er in de volgende races gebruik van kunnen maken, met als doel om hem zo snel mogelijk in de strijd te krijgen in het middenveld."

"Als ik kijk naar de eerste drie evenementen, heb ik het gevoel dat we onze auto goed begrijpen en we kijken uit naar de volgende fase van het seizoen. Maar omdat het middenveld erg krap is, zullen we er alles aan doen om elke update te laten tellen en weekenden als deze te gebruiken om verder te bouwen op dit solide resultaat."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS