Autosport Internationaal Toerwagens • WTCR

Snelle deal! James Thompson voor Münnich in WTCR: “30 seconden over nagedacht”

Uitgegeven door Bart • 29 maart 2018 18:19 • Print artikel

Het team van All-Inkl.com Münnich Motorsports heeft James Thompson aangesteld voor de eerste vijf races in de FIA World Touring Car Cup. De Britse tweevoudig winnaar van het Britse Touring Car kampioenschap vervangt teameigenaar René Münnich bij de races in Marokko, Hongarije, Duitsland, Nederland en Portugal. Wie de laatste vijf races op zich neemt, wordt later bekendgemaakt.

James Thompson


Münnich kan het rijden in de Honda Civic Type R TCR niet combineren met zijn zakelijke bezigheden en het rijden in het World Rallycross kampioenschap. De overige rijders van Münnich zijn de Fransman Yann Ehrlacher en de Argentijn Esteban Guerrieri.

De 44-jarige Thompson is niet onbekend met een Honda. Hij reed ook het Britse Touring Car kampioenschap, de Europese Touring Car Cup en de WTCC met Honda-aangedreven bolides. “René belde me op en ik heb er ongeveer dertig seconden over nagedacht. Het is mooi om weer terug te zijn. In 2016 was er een geweldige sfeer binnen het team. Alles is redelijk nieuw, maar hopelijk helpen mijn ervaring en grijze haren mij er door heen.”

IAMS International Amsterdam Motor Show


TIP voor de Paasvakantie! Kom van 29 maart t/m 2 april naar de IAMS en geniet op 30.000m2 van alle andere supercars, hypercars, zeldzame klassiekers en performance auto’s in de RAI Amsterdam. Ga met korting naar de International Amsterdam Motorshow! Wil je ook naar deze spectaculaire autoshow? Via RACEXPRESS kun je zelfs een korting van 2,50 Euro krijgen. Vul de volgende actie/kortingscode in: RACEXPRESS

Bestel HIER je tickets International Amsterdam Motorshow met korting

Actie/kortingscode in hoofdletters: RACEXPRESS

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS