Algemeen • Interview

WIN: Kaarten voor de Speed en Design beurs 2005 !

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 1 november 2005 23:01 • Print artikel

RaceXpress verloot 5 keer 2 entree kaarten voor de Speed & Design beurs 2005! Er zullen wederom spectaculaire thema's te vinden zijn op de 50.000 m2 oppervlakte van de Jaarbeurs Utrecht. Kaarten winnen? Klik hier en doe mee!

Zo zullen er een aantal Auto & Motor Primeurs te vinden zijn, waaronder de Volkswagen Golf R32 die naar de beurs zal komen. In de Supercar klasse komt de Engelse sportauto fabriek Invicta eveneens terug naar Utrecht, dit keer met de allereerste productierijpe S1 600, goed voor maar liefst 600 pk en een geweldig geluid!

Innovation in Engineering, Styling & InCar Multimedia is ook een thema van Speed & Design. Iedereen kan alles te weten komen over de laatste trends op het gebied van engineering, styling en InCar Multimedia voor de auto. Dit jaar is er ook ruim aandacht voor Urban Tuning muziek. Door middel van spectaculaire optredens van DJ’s, artiesten en danseressen kan de bezoeker kennismaken met deze nieuwe trend.

Race & Rally Special is het thema waar verschillende jonge talentvolle coureurs aanwezig zullen zijn. Ook komen de verschillende nationale autosport klassen aan bod, zoals de Porsche GT3 Cup Challenge, Formule Renault, Formule Ford, Seat Cupra Cup, Renault Clio Cup en de BRL-V6's.

Nieuw dit jaar is de AutoClub Challenge, in dit gedeelte zullen auto's te zien zijn die een indrukwekkend overzicht geven over particuliere enigneering, styling en inCar Multimedia projecten.

Traditioneel op Speed & Design is Fun & Entertainment met een bonte diversiteit aan automobiel-gerelateerd kunst en vliegwerk. Natuurgetrouwe miniaturen, modellen en slotracers tot aan de laatste ‘art’ technieken.

Speed & Design staat wederom garant voor vier dagen lang spannende wedstrijden, shows en diverse spectaculaire optredens. Een onmisbaar decor en uiting van passie voor het sportieve moto- en automobilisme. Iets wat je niet mag missen!!!

Kans maken op kaarten? Klik hier en doe mee!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS