Karting • Iame X30 Euro Series

Climax IAME X30 International Finals bereikt hoogtepunt in Le Mans + Livestream

Uitgegeven door Stefan Kerk • 11 oktober 2018 09:00 • Print artikel

Deze week zijn meer dan 450 karters vanuit de hele wereld in Le Mans, Frankrijk, waar de grote jaarlijkse finale wordt gehouden van de IAME X30. Het evenement van het jaar kent alweer zijn zevende editie. Na het succes van vorig jaar en het groeiende aantal landen dat IAME Series organiseert, is de selectieprocedure verscherpt, waardoor alleen de beste coureurs van alle landen mee mogen doen aan de jaarlijkse finale.

IAME X30 International Finals

Er worden veel gevechten verwacht in het grote scala aan klasses: X30 Mini, X30 Junior, X30 Senior, X30 Master, X30 Super en X30 Super Shifter. Het worden 4 dagen vol met actie. Alle races worden gelivestreamd via het officiŽle facebookkanaal van IAME, van de kwalificatieheats tot en met de finales. Bekijk hieronder de livestream van IAME:100% Auto LIVE in Rotterdam Ahoy


Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag ůf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten Ä15,-. Aan de deur wordt de prijs Ä 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS