Formule 1

Stoelendans in de Formule 1: Sensationele terugkeer voor Pascal Wehrlein en Daniil Kvyat in de F1?

Uitgegeven door Wim Boekel • 19 september 2018 05:27 • Print artikel

Pascal Wehrlein en Mercedes hebben besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan, wanneer het merk uit Stuttgart afscheid neemt van de DTM. De Duitser vertelde op zoek te zijn naar nieuwe uitdagingen en die lijkt hij bij Toro Rosso te gaan vinden. Volgens zowel Sky Sports als Lí Equipe lijkt de coureur op weg te zijn naar Faenza, waar Pierre Gasly aan het einde van het seizoen vertrekt naar Red Bull en het contract van Brendon Hartley niet verlengt lijkt te gaan worden.

Toro Rosso F1 Sinagpore

Wehrlein heeft zelf inmiddels bevestigd dat hij in gesprek is over een terugkeer naar de Formule 1. De andere coureur voor het team lijkt Daniil Kvyat te gaan worden.

Hierover gaat het gerucht dat de coureur een contract heeft getekend tijdens het weekend in Singapore. Het heeft er op het moment alle schijn van dat de coureur tijdens het Grand Prix-weekend in Sochi aangekondigd gaat worden. De coureur werd al twee keer eerder gedumpt door Red bull en Toro Rosso en maakt dus waarschijnlijk een sensationele terugkeer.

Wehrlein daarentegen werd al eerder aan Toro Rosso gelinkt. De voormalig DTM-kampioen werd al eerder genoemd als vervanger van de slecht presterende Hartley.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS