Formule 1

Romain Grosjean had een plan B en C klaar liggen: "F1 kan soms frustrerend zijn"

Uitgegeven door Bart • 20 september 2019 17:45 • Print artikel

Romain Grosjean verlengde deze week zijn contract bij het team van Haas F1. De Fransman had al eerder aangegeven andere opties te hebben voor 2020, in Singapore heeft hij onthuld wat die plannen waren. Grosjean heeft zich serieus afgevraagd of hij nog wel in de Formule 1 actief wilde blijven. "Ik heb mezelf de vraag gesteld of ik verder wilde, omdat de kans uiterst klein is dat ik het kampioenschap ga winnen", zegt de coureur tegen diverse media.

Romain Grosjean


"Wilde ik blijven of wil ik naar een kampioenschap dat ik kan winnen", vraagt Grosjean zich af. "Ik altijd een fascinatie voor de DTM gehad, al sinds ik in 2006 in de Formule 3 reed. Het is een geweldig kampioenschap en de auto's zien er mooi uit."

"Bovendien is de DTM goed te combineren met de Formule E en dan heb je een mooi seizoen. Plan A was de Formule 1 en Plan B en C waren de DTM en de Formule E. Of een combinatie tussen beide. Het was een lange reflectie. De F1 is geweldig, maar het kan ook frustrerend zijn als je de juiste middelen niet hebt."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS