Formule 1

"Red Bull is met een hand op de rug vastgebonden! Gasly moet een bedreiging voor Verstappen worden"

Uitgegeven door Bart • 16 april 2019 18:05 • Print artikel

Red Bull Racing heeft voor de komende race in Baku een motor upgrade gepland en voor de race in Barcelona staat een forse aerodynamische upgrade op de planning. Volgens F1-analist Martin Brundle kunnen die verbeteringen aan de auto vanMax Verstappen niet snel genoeg komen om het verschil met Mercedes en Ferrari goed te maken. "Red Bull heeft die upgrades echt snel nodig", zegt Brundle in zijn column voor Sky Sports F1.

Max Verstappen


De magere start van Pierre Gasly is uiteraard ook Brundle opgevallen, maar de Brit ziet wel degelijk verbeteringen bij de Fransman. "Pierre had een betere dag en scoorde op het laatst nog een extra punt voor hem en het team door de snelste raceronde neer te zetten. Maar dan nog zat hij ver achter Verstappen en dat zorgt ervoor dat Red Bull met een hand op de rug is vastgebonden."

"Red Bull tolereert dat alleen zo lang Pierre progressie laat zien. En hij heeft zich iedere race nog verbeterd. Dat is cruciaal dat hij zo'n ontwikkeling blijft doormaken. Hij moet een bedreiging voor Verstappen worden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS