Formule 1

Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg kunnen elkaar niet luchten: "We mogen elkaar gewoon niet"

Uitgegeven door Wim Boekel • 26 augustus 2017 10:38 • Print artikel

Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg hadden na de afloop van de Grand Prix van Hongarije een woordelijke aanvaring in de paddock. Hülkenberg onderbrak een interview van zijn rivaal om te vertellen dat hij de ‘meest onsportieve coureur’ is, waarna de Haas F1-coureur reageerde: ‘Lik mijn ballen’.

Formule 1 2017 Nico Hulkenberg


“Nee, en dat gaat niet gebeuren”, reageerde Hülkenberg tegenover het Duitse Bild, als hem wordt gevraagd of ze de lucht nog hebben geklaard. “Er is niets te verduidelijken. We mogen elkaar gewoon niet.” Ook de Deen ziet geen reden om de lucht te klaren.

“Ik keek achteraf naar het incident en het was stevig rijden van mijn kant”, zei de coureur tegen het Deense Ekstra Bladet. “Ik probeer mijn best te doen, en ja, soms probeer ik er zoveel mogelijk uit te halen als mogelijk en ga over de limiet. Maar, ik ben hier niet om vrienden te maken. Ik ben hier voor goede resultaten.” Zijn team had ook verder geen problemen met de uitspraak.

“Ze lachten gewoon”, reageerde de coureur. “Ze willen dat ik stevig race en dat is wat ze krijgen!” De lucht gaat dan ook niet geklaard worden met Huulkenberg: “We hebben niet gesproken en dat gaan we ook niet doen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS