Formule 1

Fittie Hulkenberg - Magnussen: "De ballen van een ‘wannabe’ Max Verstappen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 augustus 2017 10:27

Na de Grand Prix van Hongarije werd er nog veel gesproken over randzaken. Zoals de clash tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo, maar ook de fittie tussen Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen trok de aandacht. De Hulk feliciteerde Magnussen, terwijl hij in een interview zat, met zijn gemene onsportieve actie op de baan. Waarop de Haas F1-coureur reageerde met de opmerking: “Lik mijn ballen, schatje!”, wat door de camera’s werd vastgelegd. Het was een opmerking die de Duitser verraste, zo laat hij in zijn column weten.

Formule 1 Nico Hulkenberg vindt Kevin Magnussen een wannabe Max Verstappen

“Ik wens dat er zoveel mensen praten over de race”, reageerde de Renault-coureur in het Duitse Sport1. “Op het moment hebben we andere uitdagingen in de Formule 1, dan de ballen van een ‘wannabe’ Verstappen.”

“Ik ben niet het soort rijder, die na de race, het hout op het vuur gooit voor de ogen van het publiek en ik hoef niemand te beledigen. Als ik een probleem heb met iemand, ga ik er naar toe en zeg wat me dwars zit.”

“Maar de fans zijn blij om een sport te zien waren competitie beleefd wordt en iemand zegt wat hij in zijn hoofd heeft. Dat is het leuke van de F1, vooral met heethoofden.”

“Met Kevin is het als het hebben van een klein broertje. Je weet dat hij zich op een of andere manier niet kan verdedigen. Daarom is het makkelijk om zijn opmerkingen met een glimlach in ontvangst te nemen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS