Formule 1

Jan Lammers dik tevreden: "We hebben de eerste fase van het verkeersplan uitgeprobeerd en dat is.."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 20 mei 2019 19:11 • Print artikel

ZANDVOORT - Ruim 100.000 racefans genoten afgelopen weekend van een gevarieerd raceprogramma op Circuit Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen. De sportief directeur van de Dutch Grand Prix, Jan Lammers, was dik tevreden over het verloop van het weekend, wat toch door velen werd gezien als een soort van 'test drive' voor de Grand Prix in 2020. RaceXpress sprak Jan Lammers hoe hij het weekend beleefd had.

Formule 1 2019 Max Verstappen


"Het ging prima, ik heb genoten van het enthousiasme wat je om je heen meemaakt. Gewoon waanzinnig!", zei Lammers tegenover RaceXpress.nl. "Wat ook lekker was, dat we de eerste fase van het verkeersplan uitgeprobeerd hebben en dat liep allemaal prima. Er is geen wanklank gehoord over het verkeer. Dus ik denk dat het allemaal goed verlopen is."

"Voor de Gemeente Zandvoort en de verkeersbegeleiding was het een goede ervaring", vervolgde de geboren en getogen autocoureur uit Zandvoort. "Iedereen kijkt er toch heel anders naar. Allemaal met het oog op, 'nu gaat het zus en volgend jaar allemaal anders of beter'. Iedereen heeft zijn verhaal gedaan en iedereen weet nu hoe we er zo'n beetje mee omgaan en hoe we het gaan aanpakken. Ze accepteren het allemaal."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS