Formule 1

In de voetsporen van Max Verstappen: Kim Kötter, dj Eva Koreman, actrice Marly van der Velden, zangeressen Do en Romy Monteiro

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 april 2019 10:11 • Print artikel

In de voetsporen van Max Verstappen, die in zijn Red Bull F1-bolide over de baan racet, heeft Jumbo een aantal snelle dames uit de hoed getoverd, die mee gaan doen aan de Ladies GT-race op Circuit Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen. Bekende Nederlandse vrouwen, zoals Kim Kötter, dj Eva Koreman, actrice Marly van der Velden, zangeres/presentatrice Romy Monteiro en zangeres Do racen tegen elkaar tijdens Ladies GT Race. Dit jaar wordt tijdens de Jumbo Racedagen voor de tweede keer de Ladies GT Race georganiseerd.

Jumbo Max Verstappen dagen Ladies GT race

Diverse bekende vrouwen en medewerksters van Jumbo hebben in de afgelopen maanden hun racelicentie gehaald. Op 26 april hebben zij nog een laatste training op het circuit. 18 en 19 mei gaan de remmen los en strijden de dames om de titel tijdens spannende onderlinge races. Deelnemers zijn onder andere presentatrice Kim Kötter, dj Eva Koreman, actrice Marly van der Velden, zangeres/presentatrice Romy Monteiro en zangeres Do. Op zondag 19 mei is bekend wie plaats mag nemen op de hoogste trede van het erepodium van Circuit Zandvoort en de champagne mag ontkurken.

LEES OOK:
Ladies GT: Britt Dekker: "Je wordt gewoon een monster zodra..."

Voor racend fotomodel Kim Feenstra mocht het wel nog sneller: "Vloog bijna uit de bocht, kicken"

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS