Formule 1

Haartransplantatie-expert over de coupe van Hamilton: "De voor- en na-foto's..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 oktober 2019 14:02 • Print artikel

Zaken. Hypotheken. Ondoordachte Ferrari-aankopen. De dood. Belastingen. Het leven zit vol onvermijdelijkheden en - voor de meeste mannen - is dat helaas ook het geval voor wat betreft haaruitval. Daar weet Lewis Hamilton alles van.

Lewis Hamilton Max Verstappen dreadlocks


Hoewel hij een vijfvoudig Formule 1-kampioen is - die de werelden van sport, carrière, familie, vrienden en romantiek combineert - heeft de legende het altijd moeilijk gehad om te gaan met zijn steeds verder terugwijkende haarlijn.

De Britse coureur legt de oorzaak hiervan bij het gebruik van hotelzeep als shampoo en in het algemeen niet genoeg bezig zijn met zijn haarverzorging in zijn jonge jaren. Hoewel Hamilton nooit heeft toegegeven dat hij chirurgische implantaten heeft, (hij beweert dat het van nature dikker is geworden, omdat hij er beter voor is gaan zorgen), zijn er vermoedens.

Die kwamen tot een hoogtepunt toen Hamilton dreadlocks begon te kweken die die van Snoop Dog tot schande maakten. Haartransplantatie-expert James Nadin van The Crown Clinic in Sydney betwijfelt ten zeerste of het zo gegroeid kan zijn dankzij haargroei-injecties. "De voor- en na-foto's suggereren dat hij een volledige transplantatie heeft ondergaan."

En wat dan voor wat betreft het 'zeep'-verhaal? "Belachelijk", zei James. En - hoewel niemand anders dan Hamilton dit kan bevestigen: "Uit de foto's blijkt dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan... en een goede ook."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS