Formule 1

Geen actie-van-het-jaar-prijs voor Max Verstappen in 2017

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 november 2017 06:09 • Print artikel

SAO PAULO/PARIJS - Max Verstappen zal dit jaar niet zijn vierde opeenvolgende trofee voor actie van het jaar winnen. Er komen dit jaar simpelweg geen inhaalacties uit de Formule 1 voor op de shortlist die de FIA voor dit jaar heeft samengesteld uit de diverse autosportklassen die vallen onder de mondiale autosportbond.

Max Verstappen Red Bull Racing FIA


Verstappen won tot dusver elk jaar sinds hij actief is in de autosport. In 2014 was het omdat hij op de finishlijn tijdens een F3-race de tweede plaats bemachtigde, in 2015 door tijdens de Grand Prix van België Felipe Nasr buitenom in te halen in Blanchimont en vorig jaar won hij de prijs vanwege zijn inhaalactie op Nico Rosberg tijdens de natte Braziliaanse Grand Prix.

Verstappen zal er dus niet vier op een rij van maken, want geen van zijn inhaalacties van dit jaar staan op de shortlist, net zoals geen enkele andere inhaalactie in de Formule 1 van dit seizoen.Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 6 maanden 50% korting. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS