Formule 1

Ferrari erkent interesse in Max Verstappen: "Wij zijn bereid de deur open te zetten, maar.."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 2 april 2016 07:57

Maurizio Arrivabene heeft erkend dat Ferrari de verrichtingen van Max Verstappen volgt. De teambaas van de Scuderia meldde daarbij echter wel dat zijn team alle interessante coureurs in de gaten houdt. Het is echter overigens helemaal niet zeker dat Kimi Raikkonen vervangen wordt. Als de Fin goed blijft presteren houdt hij waarschijnlijk zijn zitje, maar de wereldkampioen van 2007 schijnt aan het einde van het jaar te gaan stoppen.



Maurizio Arrivabene in de Corriere della Sera: "Het is duidelijk dat Max een mooie toekomst in de Formule 1 tegemoet gaat. Er zijn meerdere interessante coureurs voor Ferrari en Verstappen is er daar één van. We volgen echter alle interessante coureurs. Wij zijn bereid de deur open te zetten voor jong talent, maar met een overhaaste of verkeerde beslissing loop je het risico dat je de loopbaan van een beloftevolle coureur verpest."

Spektakel gegarandeerd in de Formule 1! Ben jij ook zo’n grote Formule 1-fan en kun je niet wachten om de F1 te zien. Wil jij de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Kijk HIERONDER vrijblijvend voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets/tribunekaarten/reizen naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! TIP Let wel op de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS