Formule 1

Max Verstappen naar Ferrari? De Limburger houdt zijn hoofd koel: "Ik ben blij.."

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 maart 2016 03:11

Diverse mensen in de paddock van de Formule 1 twijfelden toen Max Verstappen op 17-jarige leeftijd debuteerde in de Formule 1. Al in zijn eerste seizoen snoerde hij de criticasters meer dan de mond, het tegenovergestelde gebeurde zelfs. De grootste klagers werden zijn grootste fans en gaven zichzelf ongelijk. Het zorgde er voor dat de jonge Limburger onderdeel werd van het silly season en het gerucht ging dat hij Kimi Raikkonen zou vervangen bij Ferrari in 2016. Max Verstappen, zo ging het verhaal, was een deel van de onderhandelingen voor de Ferrari-motoren.


De motoren kwamen over van uit Maranello naar Faenza, maar de Nederlander bleef op zijn honk. Wanneer het Amerikaanse Motorsport.com vraagt naar het gerucht omtrent de overstap naar Ferrari in 2017, reageert hij op de geruchten in het debuutseizoen: “Ja, het is goed dat andere mensen het op die manier zien. Het is altijd leuk om je naam daar bij te zien, ook al, ik bedoel, gebeurt er niets. Ik ben blij waar ik op het moment ben.”



De beste dagdeals met grote kortingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS