Formule 1

F1-directeur hoopt dat Mick Schumacher komt: "Een fantastisch deel van het verhaal"

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 februari 2019 13:47 • Print artikel

Mick Schumacher rijdt volgend jaar als Ferrari-protegé in de Formule 2 en is onderweg richting de Formule 1. De CEO van de hoogste klasse in de autosport, Chase Carey denkt dat het fantastisch is om de naam ‘Schumacher’ terug in de Formule 1 te krijgen.

Mick Schumacher

“Ik weet dat Michael Schumacher, boven alles, een held is in de sport”, zei Carey tegen Sky Sports F1. “Het is mooi om zijn zoon in de Formule 2 te hebben en realistisch wensen we hem het beste. We kunnen het succes niet voorspellen, maar ik denk dat het fantastisch is.”

“We hebben geprobeerd om de Formule 3 en Formule 2 wat meer zichtbaar te maken op de ladder naar de F1 en dus denk ik dat we wat verhalen rondom de Formule 3 en Formule 2 hebben om deze op te liften en ze een deel van een groter verhaal te maken.”

“F1 gaat altijd de top zijn, maar we willen ook in de positie zitten waar de sterren van morgen wat meer aandacht krijgen. Mick is een fantastisch deel van dat verhaal en we zijn ongelofelijk opgetogen om hem dit seizoen op de baan te hebben.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS