Formule 1

Daniel Ricciardo op Sky Sports F1 trots na verslaan beide Red Bulls: "Hier kunnen we mee verder"

Uitgegeven door Bart • 9 september 2019 10:20 • Print artikel

De Grand Prix van ItaliŽ werd er eentje om in te lijsten voor het team van Renault. Met Daniel Ricciardo op P4 en Nico Hulkenberg op P5 bleven de Franse bolides beide Red Bulls van Alexander Albon en Max Verstappen voor. Al moet daarbij gezegd dat Max Verstappen achteraan moest starten en dat de AustraliŽr op het juiste moment de pits in ging. Ricciardo vertrok van de vijfde positie en haalde vroeg in de race zijn Duitse teamgenoot in.

Daniel Ricciardo


"Sinds Canada hebben we geen goede resultaten meer behaald", zei Ricciardo bij Sky Sports F1. "Dus dit is een geweldig resultaat voor het team. De pitstop tijdens de virtual safety car zorgde voor een mooie buffer. We verdienden deze positie op basis van snelheid, al hield Sebastian Vettel ons een handje."

"Dit is een unieke baan, dus we weten niet hoe we dit kunnen vertalen naar de volgende race, maar hier kunnen we zeker mee verder. Dit is heel mooi voor het team en mijn complimenten gaan uit naar de fabriek. Ze hebben veel kritiek gehad, maar hebben top gepresteerd op een circuit als deze."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS