Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Mark van der Aa en Koen Bogaerts met BMW M4 van Vision STS Racing Team onderweg in European GT4 Series 2020

Uitgegeven door Peter Vader • 14 maart 2020 17:07 • Print artikel

Het RN Vision STS Racing Team heeft de eerste line-up voor zijn deelname aan de 2020 GT4 European Series-raceserie onthuld. Het als tweede geëindigde team in het GT4 European Series Teams-kampioenschap van 2019, zal komend seizoen met twee BMW M4 GT4's rijden, die op 8-10 mei van start gaan in Silverstone. De Nederlandse coureurs Mark van der Aa en Koen Bogaerts zullen voor het derde opeenvolgende seizoen in deze serie een rijdersduo vormen met hun Nr110 BMW M4 GT4. Beide coureurs reden in 2018 en 2019 al samen voor MDM Motorsport. Van der Aa en Bogaerts behaalden met het Nederlandse MDM-team twee podiumplaatsen en willen nu met de ploeg van teambaas Veit-Valentin Vincentz meer topklasseringen scoren.

BMW M4 GT4 Mark van der Aa Koen Bogaerts RN Vision STS Racing Team

'Mark & Koen'
"Mark en Koen passen uitstekend bij ons team. Hun filosofie past heel goed bij de onze en ik kijk uit naar het seizoen met hen", aldus Vincentz. "Het zijn echte sporters en echt sympathieke kerels! We zullen zeker veel plezier hebben en ook enkele successen samen vieren." De line-up van de tweede BMW M4 GT4 van het in Mönchengladbach gevestigde team zal op een later moment worden bevestigd.

Uitstekende prestaties
Veit-Valentin Vincentz is ervan overtuigd dat zijn team opnieuw twee auto's in de serie kan managen. "Na onze uitstekende prestaties vorig jaar in de Pro-Am-klasse met een zeer jonge coureur, willen we nu bewijzen dat we ook kunnen deelnemen aan de Silver Cup", aldus Vincentz. "Met meer dan één voertuig van het team deelnemen, is niets nieuws voor ons. In 2018, het debuutseizoen van de BMW M4 GT4, namen we daadwerkelijk deel aan de GT4 European Series met drie auto's en kwamen we na een moeilijke start weg met drie algemene overwinningen in de tweede seizoenshelft. Het hele team heeft er alle vertrouwen in dat we dit jaar het tempo kunnen bepalen met onze echt sterke coureurs."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS