Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Audi presenteert nieuwe entertainmenttechnologieën op CES 2019 in Las Vegas

Uitgegeven door Johan Vis • 3 januari 2019 21:10

Audi presenteert op de Consumer Electronics Show 2019 (CES) in Las Vegas naast een geheel nieuw on-the-road entertainmentformat ook de meest speciale bioscoopervaring die je in een luxe sedan kunt ervaren. Met beide technologieën licht Audi op de toonaangevende vakbeurs voor entertainmentelektronica een tipje van de sluier op van hoe entertainment in de auto van de toekomst er uit kan komen te zien.

Audi Consumer Electronics Show 2019 (CES) in Las Vegas

Digitale entertainmentervaring
Op de stand tijdens de CES in Las Vegas toont Audi hoe een autorit straks kan veranderen in een digitale entertainmentervaring. De Audi-modellen van de toekomst zullen uitgebreid connected zijn en bieden daarom alles waardoor passagiers zich tijdens een rit niet hoeven te vervelen. Dankzij piloted driving hebben de inzittenden in de toekomst tijd genoeg om gebruik te maken van de volgende generatie entertainment in de auto.

Volgende generatie drive-in bioscoop
Audi presenteert op de CES baanbrekende concepten waarmee het merk laat zien dat zelfs de saaiste ritten straks kunnen veranderen in trips boordevol entertainment. In Las Vegas toont Audi een volledig nieuw entertainmentformat waarbij de reis de bestemming is. De tweede technologie, 'Audi Immersive In-Car Entertainment', biedt de inzittenden entertainment terwijl de auto stilstaat. Hiermee kunnen zij genieten van Hollywood-blockbusters of van content die streamingdiensten aanbieden. Welkom bij de volgende generatie van de drive-in bioscoop.

Audi is sinds 2011 een vaste exposant op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De CES is de meest prominente elektronicabeurs die wereldwijd wordt gezien als hét platform waar de nieuwste trends en ontwikkelingen worden getoond. Er zijn ongeveer 4.000 exposanten aanwezig. De organisatie verwacht ongeveer 170.000 bezoekers op de beurs die tussen 8 en 11 januari 2019 wordt gehouden.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS