Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Zoon van Max Verstappens manager Raymond Vermeulen maakt meters - Thierry Vermeulen: "Echt van genoten"

Uitgegeven door Bart • 18 januari 2023 08:02

Thierry Vermeulen kan terugkijken op een geslaagde 24 uur van Dubai. De protégé van Jos Verstappen kwam uit voor Team GP Elite samen met Lucas Groeneveld, Jesse van Kuijk en Daan van Kuijk. In de Porsche 911 GT3R reed de Nederlandse formatie naar de zevende positie.

GP Elite


Voor Vermeulen was het zijn tweede optreden tijdens de 24 uur van Dubai. "Het was een goede start van 2023, altijd mooi om weer op het circuit te zijn en zeker als je dat kunt doen in een GT3. Het was allemaal heel last minute en ik moest mijn racelicentie voor 2023 nog in orde maken, medische testen doen en vervolgens meteen instappen voor de kwalificatie. Dat was wel hectisch, maar ik denk dat we het goed gedaan hebben. Tijdens mijn eerste stint op zaterdag en zondag moest ik wennen aan de auto. Mijn eerste stint op zaterdag was in het donker, dus de eerste keer dat ik met daglicht reed was pas op zondagochtend."

"Ik ben tevreden met mijn performance", vervolgt Vermeulen. "Natuurlijk moeten we nog wat stappen zetten, maar dat is normaal onder deze omstandigheden. Het belangrijkste was om de auto naar de finish te rijden. We zijn op P7 geëindigd en hadden wel een aantal keer pech met code 60 en de pitstops, maar dat hoort erbij. Soms heb je geluk en soms niet."

"Ik heb er echt van genoten en ik wil GP Elite en de andere coureurs nogmaals bedanken. Het was geweldig om met iedereen samen te werken en ik heb er veel van geleerd. Ik kan niet wachten om weer de baan op te gaan. Mijn seizoen 2023 begint binnenkort en we zullen het nieuws daarover binnenkort bekendmaken. Ik kan niet wachten om dat nieuws met iedereen te delen en er een geweldig jaar van te maken."

Thierry Vermeulen 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS