Autosport NL • Formule Renault 2.0

Zaterdag 16.00 uur op RTL7: Samenvatting seizoen Nederlands FR 2.0

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 16 december 2005 14:36

Renger van der Zande, hier in actie tijdens de @Home Finale Races

Zet je TV komende zaterdag 17 december om 16:00 uur op het Autosportprogramma van RTL7. In dit racemagazine wordt niet alleen aandacht geschonken aan de nationale en internationale autosport, maar is er ook een ruime samenvatting van het Nederlandse Formule Renault 2.0 Kampioenschap, waarin autocoureur Renger van der Zande op overtuigende wijze de titel binnenhaalde. Dit mag je zeker niet missen!

Het was een bijzonder seizoen voor het jonge talent van Frits van Amersfoort dat een razendsnelle progressie doormaakte in de Nederlandse en Duitse competitie. In zijn tweede jaar in de single seaters was de Q-dance Go Fast rijder met 7 polepositions, 14 podiums en 8 overwinningen en 2 baanrecords met afstand de meest succesvolle formule coureur van Nederland. Bovendien verzekerde Renger zich van de nationale titel in de tweeliter Formule Renault waarin hij op Nederlandse bodem onverslaanbaar werd! Uiteraard komen ook alle andere Formule Renault 2.0 talenten aan bod in dit spectaculaire jaaroverzicht.

In het populaire TV-programma zal presentator Marcel Maijer samen met Allard Kalff nog ��n keer terugblikken op het nationale Formule Renault 2.0 Kampioenschap.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS