Formule 1

Yuki Tsunoda geeft nieuwe update over toekomst Red Bull F1 temidden van speculatie over Aston Martin

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 mei 2024 07:00

Yuki Tsunoda heeft geen 'sterk gevoel' dat hij Red Bull's tweede team RB wil verlaten, hoewel hij, nu de speculaties over een transfer naar Aston Martin aanhouden, de deur er niet voor dichtgooide.

Yuki Tsunoda RB F1


Tsunoda werd door Channel 4 ondervraagd over die geruchten en hoewel hij sprak over een gevoel van 'loyaliteit' aan Red Bull, erkende hij ook de rol van Honda om hem deze kans te geven.

"RB presteert tot nu toe erg goed. Ik heb geen sterk gevoel dat ik eruit wil stappen", zei Tsunoda. “Ik zie wel hoe het loopt. Tegelijkertijd gebeuren er veel dingen, maar ik zit al heel lang in de Red Bull-familie, dus ik ben heel loyaal en Honda heeft me erg geholpen om hier te komen. Ik hou van dit team. Maar ja, als er opties zijn, zijn die nog steeds welkom."

Tsunoda antwoordde dat hij zich dit jaar zo op zijn gemak voelt: "Ja, de prestaties van de auto zijn dit jaar erg goed, dus dat heeft me geholpen om me comfortabeler te voelen, meer vertrouwen te hebben Ook in mezelf, in staat om een stapje harder te rijden. Het gaat vooral om zelfbeheersing, om eerlijk te zijn."

Yuki Tsunoda is altijd in voor een grapje. Check eens de filmpjes:


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS