Formule 1

Williams F1-team: "We verleggen onze volledige focus naar de FW46 en kijken er nu al naar uit om deze auto te presenteren"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 29 november 2023 15:00

Na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi bleef het Formule 1 circus daar voor een tweedaagse test op hetzelfde circuit. Beide wagens van Williams reden over twee dagen meer dan 300 kilometer zonder problemen. Vaste rijders Logan Sargeant en Alex Albon kwamen in actie, maar ook de jonge talenten, Zak O'Sullivan en Franco Colapinto.

Williams Racing

"Het was leuk om het seizoen af ​​te sluiten met een goede en productieve dag en om de tijd met de FW45 op een hoog niveau af te sluiten. Het hele team heeft sinds februari onvermoeibaar gewerkt aan het maken en doorontwikkelen van deze auto en samen met onze collega�s van Mercedes kunnen we trots zijn op wat we hebben bereikt. Het reizende team sluit zich nu aan bij het fabrieksteam en verlegt onze volledige focus naar FW46 en we kijken er nu al naar uit om deze auto te presenteren en op dezelfde voet verder te gaan in 2024", zei Dave Robson van Williams in een verklaring afgegeven door het team.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS