Formule 1

Waarom is Haas ineens snel? Dat maakt Kevin Magnussen niet uit: “Goed werk geleverd”

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 september 2023 04:06

MARINA BAY – Voor het eerst dit seizoen zijn beide Haas-coureurs er in geslaagd om in Q3 te komen. In Singapore leek Kevin Magnussen zich eindelijk te herinneren hoe hij een goede kwalificatie moest rijden. De snelle Deen kwalificeerde zich op het Marina Bay Street Circuit op de zesde positie en hield zijn teamgenoot Nico Hulkenberg daarmee drie plaatsen achter zich. Magnussen weet niet hoe het komt dat de auto zo snel is, maar blij is hij zeker.

Kevin Magnussen

“Allereerst is de auto, om wat voor reden dan ook, sterk op dit circuit”, begint hij in een persbericht van Haas. “We hebben goed werk geleverd en geprofiteerd van de goede vorm van de auto. We hebben beide auto's in Q3 gebracht en we starten morgen vanuit een goede positie. We weten dat het moeilijk is om hier in te halen.”

“Ik zou graag nog steeds de korte bochten in sector drie willen hebben nu ik hier ben, omdat we weten dat ons racetempo niet helemaal toereikend is om te blijven waar we zijn, maar misschien is er op dit circuit een kans. Dat brengt wat extra druk met zich mee, omdat je weet dat het een eenmalige kans is en we die heel graag willen grijpen en morgen wat punten willen scoren.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS