Formule 1

Viaplay en Talpa slaan handen ineen! SBS9 omgedoopt tot Viaplay TV! Formule 1 GP van Japan betekent het startschot

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 april 2024 10:09

Viaplay Group en Talpa Network slaan de handen ineen. Vanaf 5 april gaat Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien zal zijn. De start van de samenwerking begint vrijdag om 07:55 uur met de tweede vrije training voor de F1 Grand Prix van Japan. Verder kan de kijker in april genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix Japan en China en de Premier League Darts vanuit Birmingham & Rotterdam.

Viaplay Group en Talpa Network, SBS9 gaat verder als Viaplay TV Viaplay F1


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Alle Viaplay sportcontent die te zien is op Viaplay TV blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Naast Formule 1, Premier League voetbal en PDC Darts is Viaplay ook de thuisbasis van Bundesliga voetbal, EFL Championship voetbal, de Carabao Cup, IHF WK Handbal, Hoofdklasse Hockey, Enfusion en meer. Ook brengt Viaplay regelmatig exclusieve sportdocumentaires uit, zoals de aankomende driedelige serie met de Nederlandse drievoudig wereldkampioen F1.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS