Formule 1

Verstappen en Red Bull krijgen complimenten van concurrentie: "Alle credits naar Red Bull Racing met hun 21 overwinningen en alle records"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 29 november 2023 07:45

Mike Krack, teambaas van het Aston Martin Formule 1 team kijkt tevreden terug op de Grand Prix van Abu Dhabi, maar is ook blij met de progressie en het resultaat van het team gedurende het hele jaar.

Mike Krack

"Ik ben blij dat we de laatste wedstrijd met beide auto's in de top 10 zijn gefinisht. Er waren deze Grand Prix maar weinig mogelijkheden helemaal zonder uitvallers. We hebben gedaan wat we konden. Fernando op plaats zeven en Lance kon het laatste WK-punt pakken. We hebben het leuk gehad dit seizoen voornamelijk in het begin, maar hebben het seizoen ook weer sterk afgesloten", zei Mike Krack over de wedstrijd in Abu Dhabi.

F1

De teambaas liet zich ook nog kort uit over het indrukwekkende resultaat van concurrent Red Bull Racing met Max Verstappen. "Alle credits naar Red Bull Racing met hun 21 overwinningen en alle records die ze dit jaar hebben neergezet. Dit werkt voor ons enorm motiverend om het gat naar hun te dichten in het aankomende jaar".

Aston Martin

Mike Krack blikt ook nog terug op het goede jaar van het eigen team. Het Aston Martin Formule 1 team beleefde onze zijn leiding dit jaar het meest succesvolle jaar van het team en wil uiteraard op dezelfde voet verder gaan in 2024.

"Het is tot nu toe ons beste seizoen ooit. We hebben 280 WK-punten behaald tegenover 55 van een jaar eerder. Ik wil hierbij graag iedereen van het team, zowel op het circuit als de fabriek hartelijk danken voor dit fantastische jaar. Ook zonder onze partners en uiteraard de fans was dit niet mogelijk geweest", sluit Mike Krack een succesvol jaar voor zijn renstal af in een verklaring van het team.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS