Formule 1

VIDEO F1 - De nieuwe Williams FW46 gespot...

Uitgegeven door Peter Vader • 20 februari 2024 15:14

Williams Het Engelse team heeft ervoor gekozen om hun eenzitter niet meteen te laten zien voor het seizoen F1 2024. Afgelopen 5 februari presenteerde het Grove-team alleen de livery en de nieuwe sponsors die het team zullen ondersteunen voor het seizoen 2024. Inbegrepen is Komatsu, nu een grote ambassadeur van de historische Engelse stal. Minder dan een dag na de start van de tests voorafgaand aan het seizoen voerde Williams een filmdag uit in Sakhir, waar zij de eerste beelden van de nieuwe FW46 de wereld instuurden.



Het Williams-team onder leiding van James Vowles wist iedereen te verbazen gedurende het seizoen 2023. Na een jaar aan het stuur lijkt de ingeslagen weg van het team de juiste te zijn, waarbij de auto aanzienlijk verbeterde aan het einde van het vorig seizoen. Iedereen is nu benieuwd naar de nieuwe auto voor 2024. En we kunnen die auto sinds vandaag zien, in de handen van Logan Sargeant. Opvallend bij de nieuwe FW46 zijn de nieuwe sidepods. En ook de voorvering zou nieuw moeten zijn. Bij de voorvleugel zijn de vormen veranderd, de neus sluit aan op het tweede element van de auto en hij heeft een groter oppervlak. De auto vraagt om nader bestudeerd te worden, het blijft nog even wachten totdat de testdagen berinnen. Woensdag 21 februari tot en met vrijdag 23 februari vinden die in Bahrein plaats.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS