Formule 1

UPDATE: Veel racesimulaties tijdens laatste testdag, Daniel Ricciardo kilometervreter

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 februari 2024 10:01

Het is alweer de laatste dag van de driedaagse Formule 1 wintertest in Bahrein. Max Verstappen komt vanmiddag pas in actie. Zijn Red Bull-teamgenoot Sergio Perez maakt zijn laatste testmeters in de RB20 tijdens het ochtendprogramma. Bekijk hieronder de tussentijden en de meest merkwaardige gebeurtenissen tijdens het derde uur van de test.

F1 testing Bahrain Max Verstappen

Carlos Sainz is na twee uur rijden in de hete woestijn nog altijd de snelste. Na een drukke start begint het derde uur vrij rustig met maar weinig baanactie. Toch perst Lewis Hamilton er een relatief snelle ronde uit, die hem naar de derde positie brengt. Lance Stroll laat zijn snelheid in de eerste sector zien, maar verliest veel tijd in de sectoren die volgen.

Carlos Sainz begint aan een racesimulatie. Gisteren probeerde de Spanjaard dit ook al en dat verging hem goed. Sainz reed het afgelopen uur dan ook 24 rondjes. Daniel Riccardo was het afgelopen uur constant op het asfalt te vinden. In de VCARB01 reed hij afgelopen uur 34 rondjes en staat hij inmiddels al op vijftig gereden ronden, veruit het meeste van alle coureurs.

pre season test F1 Bahrain

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS