Formule 1

UPDATE: Flowvis bij Carlos Sainz, Max Verstappen nog niet op de baan + UITSLAG

Uitgegeven door Frank Korsel • 23 februari 2024 11:59

Het is alweer de laatste dag van de driedaagse Formule 1 wintertest in Bahrein. Max Verstappen vanmiddag pas in actie. Zijn Red Bull-teamgenoot Sergio Perez maakte zijn laatste testmeters in de RB20 tijdens het ochtendprogramma. Bekijk hieronder de tussentijden en de meest merkwaardige gebeurtenissen tijdens het vijfde uur van de test.

Max Verstappen Sergio Perez

Door problemen met een putdeksel in de ochtendsessie is er besloten om geen lunchpauze te houden, dus de teams rijden gewoon door. In de Haas-pitbox doet er zich is merkwaardig voor. Bij het uitstappen krijgt Kevin Magnussen een hamer in zijn handen gedrukt. Hier slaat hij iets in de cockpit mee aan gort. Wat hij precies kapot slaat, is niet bekend.

Carlos Sainz laat zijn Ferrari groen kleuren door de flowvis, iets wat opmerkelijk is om nog op de laatste dag van de test te doen. Alexander Albon schoot eventjes naar binnen om zijn lunch naar binnen te stampen, maar zit alweer snel in de Williams. Max Verstappen heeft nog niet gereden, maar de verwachting is dat hij snel zijn eerste meters gaat maken.

Formule 1 Bahrein test

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS