Formule 1

Tudor keert terug naar de Formule 1 en bundelt krachten met het nieuw opgerichte Visa Cash App RB Formula One Team

Uitgegeven door HJ van Keulen • 8 februari 2024 20:24

Tudor sluit zich als officiŽle partner aan bij het gloednieuwe Visa Cash App RB Formula One Team en stuwt het team naar de voorste gelederen. Tudor heeft een lange traditie van racen op het circuit. Tudor ondersteunde winnende teams tijdens het gouden tijdperk van de autosport, te beginnen met het Tudor Watch Racing Team eind jaren '60, tot aan het recente IMSA Tudor United SportsCar Championship. Nu, in 2024, keert Tudor opnieuw terug op de grid.

Tudor - Visa Cash App RB Formula One Team


Visa Cash App RB is een gloednieuw Formule 1-team dat wordt ondersteund door Tudor. De auto's worden bestuurd door de bewezen racewinnaar Daniel Ricciardo en de opwindende jongeling Yuki Tsunoda. Het team heeft een radicale verandering ondergaan, niet alleen wat betreft de opvallende livery met het Tudor-logo en de racepakken van de coureurs, maar op alle afdelingen, van management tot engineering, terwijl het aan een nieuw avontuur begint dat van RB een koploper in de Formule 1 moet maken.

"Tudor is altijd gedreven geweest door een gedurfde geest, een consistente wil om dingen anders te doen", zegt Tudor CEO Eric Pirson. "En deze gedrevenheid - we noemen het Born to Dare - is precies wat Visa Cash App RB laat zien in de aanloop naar het F1-seizoen van 2024. We vinden het geweldig om terug te keren in de autosport met een partner die klaar is om de uitdaging aan te gaan," voegt hij eraan toe.

"We zijn verheugd om Tudor in ons team te verwelkomen. Ze hebben een lange geschiedenis in de autosport, die teruggaat tot de jaren '60 toen ze voor het eerst betrokken raakten bij sportwagenraces, historische races en rally's", zegt Peter Bayer, CEO van het Visa Cash App RB Formula One Team. "Nu heeft het Zwitserse horlogebedrijf de kans gegrepen om de overstap te maken naar de top van de autosport, door zich bij ons aan te sluiten in het Formule 1-wereldkampioenschap van 2024 met onze nieuwe Visa Cash App RB-identiteit. Ons team zal de status quo in de Formule 1 uitdagen met een sterke identiteit, unieke stijl en compromisloze kwaliteit - net als de horloges van Tudor."

Tudor doet de dingen op zijn eigen manier. Daar draait het tenslotte allemaal om bij "Born to Dare". De nieuwe samenwerking met Visa Cash App RB spreekt boekdelen. De naam Tudor op een winnende auto plakken is gemakkelijk. Maar het juiste team kiezen om te steunen is een ander verhaal. Het betekent het team steunen dat veelbelovend is en een gedurfd ethos en vechtlust deelt. Een team dat klaar is om de uitdaging aan te gaan om van achteren naar voren te racen. Daarom heeft Tudor zich aangesloten bij Visa Cash App RB. De Tudor-manier is om alles te geven, de uitdaging aan te gaan en iets nieuws te durven proberen.

Tudor gaat vol gas het Formule 1-seizoen 2024 in met het Visa Cash App RB Formule 1-team.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS