Formule 1

Toto Wolff wil samen Lewis Hamilton Max Verstappen verslaan: “De kans is klein, maar…”

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 februari 2024 05:03

Lewis Hamilton begint komende maand aan zijn laatste jaar als Mercedes-coureur. In 2025 vertrekt de zevenvoudig wereldkampioen naar Ferrari. Hamilton won zes wereldtitels in de F1 in dienst van de Duitsers. Teambaas Toto Wolff is kapot van de overstap, maar hoopt dat Hamilton dit jaar nog kan vechten met Max Verstappen om het kampioenschap.

Lewis Hamilton Max Verstappen Toto Wolff

Alhoewel er dit jaar nog geen meter is gereden, weten we effectief gezien al meer van volgend seizoen dan van dit seizoen. Omdat Hamilton 24 Grands Prix moet rijden in dienst van Mercedes wil Wolff het op een hoogtepunt afsluiten: “We hebben dit seizoen nog samen met Lewis en we willen het zo succesvol maken als mogelijk is. Is het realistisch om te zeggen dat we tegen Max Verstappen in een Red Bull kans maken op een wereldtitel? De kans is heel klein, maar toch gaan we ons best doen", vertelt de Oostenrijker tijdens een persconferentie van Mercedes.

“We gaan alles geven om de komende jaren de coureurs en constructeurstitel binnen te halen. We willen dit op dezelfde manier doen als in 2024 en voorheen. In de toekomst zal dit alleen met een andere coureur zijn.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS