Formule 1

Toto Wolff verwacht niet dat Lewis Hamilton geheimen meeneemt naar Ferrari

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 februari 2024 18:04

Toto Wolff maakt zich geen zorgen over de vraag of Lewis Hamilton kostbare informatie meeneemt naar Ferrari. Hij vertrouwt op de integriteit van Lewis Hamilton, die vanaf 2025 in dienst rijdt van de Italiaanse renstal.

Toto Wolff Ferrari Lewis Hamilton

Wolff hoorde pas laat van de plannen van Hamilton om naar Ferrari te vertrekken. Wolff is ervan overtuigd dat Hamilton geen geheimen doorspeelt aan de Italiaanse formatie: “Wat de toekomstige ontwikkeling betreft, denk ik dat dit iets is waar we naar moeten kijken”, vertelt hij tegen de internationale media. “De regelgeving blijft volgend jaar vrijwel hetzelfde. En als het om 2025 gaat, zullen we later in het seizoen evalueren wat dat betekent qua technische informatie. Maar dat is helemaal niet iets wat mij stoort."

"We hebben technici die ons verlaten en naar andere teams gaan en de opzegtermijnen zijn soms slechts zes maanden. Ik twijfel niet aan de integriteit van Lewis als het gaat om het delen van informatie en wat dat betreft wil ik er zeker van zijn dat dit een succesvol seizoen wordt voor beide coureurs en een succesvol seizoen voor Mercedes en de rest van de wereld. Wij zullen ons uiterste best doen om dat te bereiken.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS