Formule 1

Toto Wolff baalt van P7 en P8, maar wil in Abu Dhabi P2 veiligstellen in het kampioenschap

Uitgegeven door Frank Korsel • 19 november 2023 12:02

LAS VEGAS – Het team van Mercedes had geen beste avond in Las Vegas. Lewis Hamilton en George Russell kwamen in de Grand Prix na een zware race als zevende en achtste over de eindstreep. Het team ziet Ferrari, met nog één raceweekend te gaan, naderen in de richting van de tweede plek in het kampioenschap. Ferrari is de laatste weekenden de sterkere partij en moet in Abu Dhabi slechts vier punten goed maken op Mercedes. Mercedes-teambaas Toto Wolff baalt en denkt dat een podium in Las Vegas mogelijk was geweest.

Mercedes Las Vegas Toto Wolff

“Het is heel vervelend om weer te constateren dat we opnieuw veel snelheid hadden, maar geen resultaat konden neerzetten”, begint de Oostenrijker bij Sky Sports F1. George Russell kreeg voor zijn contact met Max Verstappen een tijdstraf van vijf seconden: “Met George was het na het incident en de penalty eigenlijk game-over. We zagen een beetje pace, ik hoop dat we kunnen herstellen en een podium halen in Abu Dhabi.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS