Karting • Iame X30 Euro Series

Tickets voor de IAME International Final 2021 te winnen bij eerste NK IAME Netherlands op Mariembourg

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 mei 2021 22:44 • Print artikel

Tijdens de eerste ronde van het Nederlands kampioenschap IAME in het weekend van 12-13 juni 2021 kunnen ook de felbegeerde tickets behaald worden voor de IAME International Finals, die later dit jaar gehouden wordt in ItaliŽ.

Tickets voor de IAME International Final 2021 te winnen bij eerste NK IAME op Mariembourg

We willen u graag informeren over de ticketverdeling in de IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME voor de IAME INTERNATIONAL FINAL 2021 welke zal worden gehouden op Adria International Raceway in ItaliŽ", zo laat de organisatie in handen van Ben De Feyter en Casper Reinders weten. "De tickets kunnen worden gewonnen tijdens het eerste event van de
IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME op Karting des Fagnes in Mariembourg in het weekend van 12-13 juni 2021. Daarnaast stellen we een set banden ter beschikking voor de podiumgangers waarvoor geen ticket beschikbaar is. De Tickets kunnen door alle rijders, dus alle nationaliteiten worden gewonnen."

Tickets voor de IAME International Final 2021 te winnen bij eerste NK IAME op Mariembourg

De toewijzing voor de podiums per klasse is als volgt:

Mini-Parilla
1. Ticket
2. Ticket
3. Set banden

Mini-Parilla Nationaal
1. Ticket
2. Set banden
3. Set banden

Bijzondere bepaling: de winnaar van deze klasse moet minimaal dit jaar 9 jaar worden. Is dat niet het geval, of wil de winnaar het ticket niet, dan wordt dit ticket toegewezen aan de nummer drie van de klasse Mini-Parilla.

IAME X30 Junior
1. Ticket
2. Ticket
3. Ticket

IAME X30 Senior
1. Ticket
2. Ticket
3. Ticket

We zijn erg benieuw wie als winnaars met de tickets naar huis gaan, u ook? Kijk HIER voor alle info over het NK in Mariembourg.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS