Formule 1

TV-TIP vanavond NPO Op1: Gaat René Lammers zijn vader en voormalig F1-coureur Jan Lammers achterna?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 november 2020 20:34 • Print artikel

Gaat René Lammers zijn vader en voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers achterna? De 12-jarige zoon van ex-F1-coureur en de winnaar van de 24u van Le Mans maakt al furore in de kartsport. In 2019 werd hij Nederlands kampioen met Team PdB en dit seizoen won hij met team Baby Race in Italië de internationale WSK Euro Series. De jonge inwoner van Zandvoort staat steeds vaker op het podium zoals afgelopen weekend in de Trofeo Margutti, waar Lammers junior won. Vanavond bij de NPO in het TV-programma Op1 vertelt René Lammers wat zijn grootste droom is en legt de trotse Jan Lammers uit of de verwachtingen niet te hoog liggen.

Zo vader zo zoon Jan Lammers Rene Lammers

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo's van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

René Lammers winner Trofeo Margutti
Youtube RaceXpress


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met gave video's over auto's, autosport, F1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS