Formule 1

Stake F1 Team KICK Sauber wilt zich niet laten afleiden tijdens Grand Prix van Monaco

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 23 mei 2024 08:01

Stake F1 Team KICK Sauber trekt naar de Rivièra voor een van de meest historische, schilderachtige en beroemde races ter wereld in de straten van Monte Carlo. De Grand Prix van Monaco is echter in de eerste plaats een fascinerende uitdaging voor teams en coureurs: en terwijl Stake F1 Team KICK Sauber zich voorbereidt op deze race, zal het doel zijn om de unieke kenmerken van dit smalle, bochtige circuit te benutten om er een goed resultaat van te maken.

GP van Monaco

Alessandro Alunni Bravi, teamvertegenwoordiger, blikt vooruit: “Monaco is een plek die geen introductie behoeft, maar ondanks alle activiteiten die we buiten de baan zullen hebben en de gasten die we zullen verwelkomen, mogen we ons niet laten afleiden van ons belangrijkste doel: presteren. Monaco is een uniek circuit en vereist speciale maatregelen, van afstelling tot onderdelen, die nergens anders op de kalender voorkomen. Het is een unieke race, een uitdaging voor de coureurs in de cockpit maar ook voor de engineers aan de pitwall: strategie, afstelling, timing – elk klein detail kan een race hier maken of breken."

"Het team heeft hard gewerkt om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op dit evenement: het is nog maar een paar dagen geleden dat we in Imola racen, maar we voelen ons voorbereid en willen graag het circuit op. We weten hoeveel een goed resultaat nodig is en we zijn er allemaal op gefocust om ervoor te zorgen dat we het beste kunnen halen uit alles wat dit circuit ons te bieden heeft.”

VIDEO: Glitter and glamour in Monte Carlo:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS