Formule 1

Speciale operatie! Red Bull F1-auto Max Verstappen in Amsterdam

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 februari 2024 16:45

Amsterdam - Nederland, 20 februari 2024 – De Heineken Experience in Amsterdam opent het hele jaar de deuren voor een unieke tentoonstelling. Formule 1®-fans kunnen zich namelijk vergapen aan de Oracle Redbull F1-racewagen waarin drievoudig Formule 1®-wereldkampioen Max Verstappen in 2018 heeft gereden. Deze indrukwekkende F1-bolide is vandaag tijdens een speciale operatie in het hartje van de hoofdstad naar binnen getakeld in de speciaal hiervoor vrij gemaakte entreehal van de Heineken Experience. Racefanaten en autoliefhebbers uit alle delen van Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden om kans te maken op vrijkaarten, om als één van de eersten de Oracle Red Bull F1-racewagen te kunnen bewonderen. De Oracle Red Bull F1-racewagen is tien maanden lang te zien.

max Verstappen F1 Red Bull Heineken Experience Amsterdam


De bijzondere tentoonstelling maakt deel uit van de bredere samenwerking tussen Heineken® - wereldwijd partner van de Formule 1® - en drievoudig Formule 1®-wereldkampioen Max Verstappen. Zo brengt de Oracle Red Bull Racing-coureur dit F1-seizoen, in zijn rol als wereldwijd Heineken® 0.0 ambassadeur, verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht en speelt hij de hoofdrol in de wereldwijde ‘When You Drive, Never Drink’ campagne van de brouwer. Hierin brengt Max Verstappen een heldere boodschap over: De beste bestuurder is degene die niet drinkt - tenzij het een Heineken® 0.0 is. Als onderdeel van deze campagne introduceerde Heineken® deze zomer ook het succesvolle initiatief Player 0.0: een nieuwe SIM-racecompetitie in samenwerking Max Verstappen, die zelf ook een fervent SIM-racer is.De Oracle Redbull F1-racewagen van Max Verstappen: perfectie op wielen
Lieke Westendorp, Directeur van de Heineken Experience: “De Heineken Experience brengt mensen samen en creëert onvergetelijke momenten. In ons historische gebouw vertellen we niet alleen het verhaal van Heineken®, maar brengen we dit verhaal óók tot leven. De samenwerking tussen Max Verstappen en Heineken® is hiervan een belangrijk onderdeel en heeft vorig jaar talloze racefanaten en Formule 1®-fans in Nederland geïnspireerd. Met deze unieke tentoonstelling willen we de Formule 1® op een bijzondere manier tot leven brengen door fans van Max Verstappen en de Formule 1® de mogelijkheid te bieden de Oracle Redbull F1-racewagen - die ook wel bekendstaat als de ‘perfectie op wielen’- van dichtbij te aanschouwen. Het is een racewagen met een zeer bijzondere geschiedenis. De RB14 was in 2018 namelijk Oracle Red Bull’s raceauto toen Daniel Ricciardo en Max Verstappen voor het team reden. Max won dat jaar de race in Oostenrijk, wat een iconisch moment was, net als zijn overwinningen in Mexico en Brazilië. Daniel won in China en Monaco met deze briljante auto. Deze tentoonstelling in de Heineken Experience is een unieke kans voor alle F1-fans om deze ongekend succesvolle auto van dichtbij te bekijken.”

Meld je nu aan!
F1-liefhebbers kunnen zich vanaf nu aanmelden om kans te maken op vrijkaarten, inclusief toegang tot de tentoonstelling van de Oracle Redbull F1-racewagen in de Heineken Experience, Stadhouderskade 78 in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over de give-away op de Instagram-pagina van Heineken Experience (@heinekenexperience) .

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS