Formule 1

Silly Season 2025: 'Logan Sargeant eruit, Valtteri Bottas erin bij Williams, en dus geen plaats voor Kimi Antonelli'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 mei 2024 17:26

Valtteri Bottas lijkt volgens goed ingelichte bronnen weer terug te keren bij Williams voor het seizoen 2025, als vervanger van Logan Sargeant. Dat betekent dus dat Kimi Antonelli naast het net vist.

Silly Season F1 Valtteri Bottas


Artikelen van de Australische outlet Speedcafe en de Finse publicatie VSabladet brengen Bottas in verband met een overstap naar Williams voor 2025.

Bottas werd gezien toen hij Williams F1-teambaas James Vowles ontmoette voor een kop koffie in de camper van het team tijdens het Grand Prix van Emilia Romagna-weekend op Imola. De Fin bagatelliseerde dit en vertelde de media dat dit hoort bij een verblijf in de paddock.

Op de vraag waar het gesprek over ging, antwoordde hij: "Het waren normale dingen, over het leven. Als je op de vrije markt werkt, wil je weten wat er allemaal gebeurt."

Bottas, die zijn eerste vier seizoenen in de Formule 1 al doorbracht bij Williams (van 2013 tot 2016), zag het onderwerp na de race weer ter sprake komen met betrekking tot zijn F1-toekomst. Hij voegde eraan toe dat hij hoopt binnenkort meer nieuws te zien op dat front - en liet doorschemeren dat Williams misschien zelfs een rol speelt in de onderhandelingen. Hij zei: "De komende weken komt er beweging in de zaak. Dat is het doel."

Op de vraag of er 'meer koffie' op de agenda staat, hintend op de ontmoeting die hij eerder in het weekend had met Vowles, antwoordde de huidige Kick Sauber-coureur: "Ik weet het niet. Ik hou van koffie."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS