Formule 1

Silly Season 2025: Carlos Sainz 'vast' na grote onthulling carrière, beweert F1-presentator

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 mei 2024 05:02

Sprekend over een 'langetermijnproject' dat 'vanaf de basis wordt opgebouwd', gelooft Steven Jones van Channel 4 dat Carlos Sainz ‘bijna’ heeft verteld dat hij 'vastzit' bij Williams.

Carlos Sainz Ferrari F1


Hoewel hij in verband wordt gebracht met Red Bull, Mercedes en Audi, lijkt het erop dat Williams het team is dat de drievoudig Grand Prix-winnaar tekent voor het F1-kampioenschap van 2025. Hoewel noch Williams noch Sainz het gerucht hebben bevestigd of ontkend, sprak de Ferrari-coureur eerder over een 'langetermijnproject' en het opbouwen van een team 'vanaf de basis'.

Presentator Jones sprong in op de belangrijkste woorden uit de verklaring van de Spanjaard en zei dat Sainz 'vastzit' aan Williams. “Vlak na dat interview begonnen de geruchten rond te gaan dat Sainz misschien bij Williams zou komen”, zei Jones. “Het is echt interessant om hem te horen praten over een langetermijnproject. Kortom, hij gaat naar Williams. Het staat vast.”

Sainz vertelde aan Channel 4: “Mijn prioriteit is dat ik in de F1 blijf, maar ook dat ik een project voor de middellange tot lange termijn kan vinden waar ik me gewaardeerd voel, waar ik het gevoel heb dat er naar me geluisterd wordt, waar ik het gevoel heb dat ik me kan verbinden aan een middellange of langere termijn die nuttig zal zijn voor mijn carrière. Ik ben van mening dat het niet de juiste manier is om de Formule 1 te benaderen door voor één of twee jaar naar een bepaald team te gaan en dan weer vertrekt.”

“Als je kijkt naar winnende teams, dan zijn die van onderaf opgebouwd en hebben ze samen iets goeds opgebouwd en ik geloof in die dingen en ik wil ervoor zorgen dat ik me geliefd en gewaardeerd voel, dat ik me thuis voel.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS