Formule 1

Sergio Pérez luisterde Lawrence Stroll af en wist dat het gedaan was met hem bij Racing Point

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 september 2020 10:07 • Print artikel

SOCHI - Sergio Pérez heeft de geruchten bevestigd die hij hoorde over het einde van zijn tijd bij Racing Point toen hij Lawrence Stroll hoorde praten over de voorwaarden voor het contract van Sebastian Vettel.

Sergio Pérez Racing Point F1


Hoewel Pérez onthulde dat hij een dag van tevoren te horen had gekregen dat Vettel hem zou vervangen werd kort daarna bekend dat hij het al dagen eerder wist. Hoe? Hij hoorde teameigenaar Stroll spreken over de voorwaarden van Vettels contract.

De Canadese zakenman was naar verluidt aan de telefoon met de advocaat van het team in zijn hotelkamer in Mugello en Pérez hoorde het gesprek door de muur.
"Ik kwam er zondag achter dat ik niet zou blijven. Ze deden nog andere dingen in dat opzicht. Dus ik wist het al van tevoren."

De Mexicaanse coureur voegde eraan toe dat hij teleurgesteld is dat het verhaal over de manier waarop hij te weten kwam dat hij na dit seizoen weg moet bij Racing Point naar de media is gelekt. "Ik ben verbaasd hoe zaken zo makkelijk in de media terechtkomen."

"Ik denk dat ik op een bepaalde manier een beetje teleurgesteld ben in dat opzicht, omdat ik vind dat die dingen intern moeten blijven. We weten wat er is gebeurd, wat we hebben gedaan en zo meer."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS